Juf heeft u al een man?
Eerste dag zit er weer op :) hieronder een kleine samenvatting
Het was een leuke dag, de klas is klein en gezellig en de kinderen zijn ontzettend schattig (juf heeft u al een man? Want anders heb ik er nog wel eentje voor u hoor...), België is een vreemd land waar de mensen Frans praten, maar ook Nederlands op een Franse manier en ben op de terugweg even de weg kwijt geraakt (alle huizen zien er hetzelfde uit).
Heb mijn eerste glazen Cassis al gedronken dus het kan sowieso niet meer stuk :)
groetjes
En DubbelFris?
Nee dat nog niet :) niet alles op één dag he ...
Haha zalig :)
Leuk dat je een gezellig klasje hebt!
Oewie je gaat daar zo hard genieten.. en wat die mannen betreft.. Ingaan op elk aanbod! :D Niks unieker dan een amsterdamse date hihi :) Is het gezellig bij Gerben en alle rest? Maak maar veel foto's! X.
Hé schat fijn dat je het leuk hebt! Misschien woensdagmiddag al eens het centrum van Amstelveen verkennen? Ben jaloers! Liefs en dikke kussen
Kun je wat cassis meenemen nadat je terug komt uit india :p
Dus als ik het goed begrijp ga je in Nederland eerst goed Nederlands leren spreken om het daarna te kunnen verengelsen in India?
En wat die mannen betreft een Hollander is wel iets langer als een indoman, iets om rekening mee te houden!