Incredible India
Ken je dat gevoel dat je naar een film aan het kijken bent en de hele tijd denkt, 'wauw ik wou dat ik zo'n cool huis/appartement had' ? Dat gevoel had ik gisteren. Na het avondeten besloten we nog even te gaan 'chillen' op het dak. Ons gebouw heeft één van de hoogste daken in de omgeving dus je hebt er een prachtig uitzicht over de wijk. Het was haast surreëel. De avondkoelte, getoeter op de achtergrond en flarden van bollywoodmuziek. Dit laten ze niet zien op de reclamefilmpjes voor India, maar als je het mij vraagt is dit echt Incredible India...
Klinkt geweldig Kirsten :)! Gisteren hadden we een PAL-vergadering en ik miste je aanwezigheid :)! Maar 't was een fijne, productieve vergadering:) Liefs!!! x
Dag Kirsten, fijn dat je het zo goed hebt daar - geniet maar ten vollen en veel zegen voor je en je werk.
Grtjs Joke
Hé schat. Fijn om zo'n positieve berichten te horen en af en toe even te chatten. Moet nog wat wennen aan het tijdsverschil. Je wordt nog Bollywood-fan. Zou graag stiekem een kijkje komen nemen. Geniet ervan. Dikke knuffel
Ziet er super uit! Ben stiekem een beetje jaloers..... Doen Renate, boeken dat ticket!!!!
Geniet nog van deze unieke ervaring!